Gerard Besseling - De echte bakker

Vestigingen

Winkelcentrum Streekhof

Iedere dag opnieuw bakken wij de allerlekkerste brood en banket producten rechtstreeks uit de oven die in de winkel staat opgesteld, het grote voordeel is dat wij u ala minuut van dienst kunnen zijn. De presentatie geeft u de indruk wat er voor soorten brood allemaal zijn ook de zelfbediening is en schot in de roos.

De presentatie van onze amerikaanse taarten is vernieuwd zo ook de informatie over de diverse producten kortom een spannende winkel waar altijd wat te doen is en dan nog maar niet te spreken van onze belegde broodjes die u ook via deze site kunt bekijken. Wij zien u graag in onze winkel.

info@gerardbesseling.nl

 

 

Winkelcentrum Reigerspassage

 

De Reigerspassage in Hoogkarspel is een andere plek waar Echte Bakker Gerard Besseling een verkooppunt heeft. De winkel

in dit winkelcentrum is in mei 1999 overgenomen en vormt heden ten dage een uitstekende aanvulling op het totale bedrijf.

info@gerardbesseling.nl

 

 

Behalve de winkel in Bovenkarspel en Hoogkarspel is Echte Bakker Gerard Besseling een vaste leverancier aan vele horeca-ondernemingen.

 

Bakkerij Gerard Besseling


Sinds 2001 hebben wij een geheel nieuw pand betrokken aan de wijzend 56 te Grootebroek. Voorzien van de aller modernste machines om de kwaliteit te bewaken en constant te houden. Ook de "prettige werktijden " zijn van harte welkom door deze investeringen. U kunt gerust een kijkje bij ons nemen, of een nachtje meewerken mag ook. U kunt ons ten alle tijde bellen of mailen. Maak gebruik van het contactformulier en meldt u aan.

info@gerardbesseling.nl

 

 

Klik hier voor alle adresgegevens.