Gerard Besseling - De echte bakker

Veel gestelde vragen

Op deze pagina de meest gestelde vragen overdesem.

  

Wij stellen het zeer op prijs als U vragen heeft over Streker Natuur deze te stellen via het reactieformulier. Alvast bedankt voor Uw interresse.

  

Is het meel wat gebruikt wordt voor desembrood biologisch?

Neen, wij maken gebruik van ons eigen meel of bloem

 

Is er informatie beschikbaar d.m.v. een flyer?

Ja, de flyer met productinformatie is inmiddels beschikbaar  

Is het Streker Natuur zuur van smaak?

Neen, het heeft juist een zeer “volle” smaak, dat komt door het lange proces

 

Wordt het alle dagen gebakken?

Voorlopig kijken wij het eerst even aan wat de vraag is, maar donderdags wordt er altijd gebakken

 

Is Streker Natuur voor iedereen?

Ja, je hebt niet in de gaten dat het om desem gaat, het eet zeer gemakkelijk en is zeer smaakvol

 

Is er ook een variant in voorgebakken kleinbrood?

Ja, er zijn twee varianten, tropical, een kleinbroodje met zuidvruchten. Een alternatief voor b.v mueslibollen. Dan is er het voorgebakken wit-rogge, een topper, zeer vol van smaak en ideaal als voorgebakken bolletjes