Gerard Besseling - De echte bakker

Speciale taarten

Een bedrijf van zo'n honderd jaar oud heeft uiteraard vele geheimen die elders verloren zijn gegaan. Het recept van de schijnbaar eenvoudige tompoucen van Echte Bakker Gerard Besseling is zo'n geheim. De bereidingswijze is nog afkomstig van opa Arie Vlaming en vormt de basis van de zo succesvolle tompouce in het assortiment van Echte Bakker Gerard Besseling.

Een andere specialiteit vormen de Abrahams. De Abrahams van Echte Bakker Gerard Besseling vinden hun weg over de hele wereld bij het vieren van een vijftig-, zestig-, zeventig- of tachtigjarige verjaardag. De onvervalste West-Friese krentenmik wordt vanzelfsprekend ook door Gerard Besseling bereid. De Amerikaanse taarten en fototaarten zijn eveneens een topper in het assortiment. Een fototaart is een leuk en oorspronkelijk idee voor een verjaardag of ander feest. Bedrijven kunnen hun logo op een taart krijgen: goed voor een geslaagde indruk. De originele bruidstaarten van Echte Bakker Gerard Besseling zijn een fenomeen. Deze taarten worden nog gemaakt van marsepein, zelfgemaakte roosjes en een vulling van chipolata. En dan zijn er nog vele broodspecialiteiten.

Barbie marsepeintaart
Met elk gewenste uiting van het bruidspaar
Originele bruidtaart
Gekleurde bruidstaart
Gekleurde bruidstaart
Orginele bruidtaart met een aardbei en kwarktaart
Bruidstaart in het rood
Diverse bruidspaartjes leverbaar
Bumbataart
Bruids stapeltaart in kleur
Geboortetaart Pien
Geboorte petitfours
Geboorte minimuffins